El nostre equip

Us presentem les persones que conformen la candidatura per a les municipals de 2019. Un equip per guanyar Sant Boi.

Alba Martínez Vélez

Cap de llista

Llicenciada en Periodisme i Diplomada en Cultura de Pau, per la UAB. Persona inquieta i preocupada pels drets de les persones en aquest món global, ha col·laborat a diverses ONGs i mitjans de comunicació locals i ha treballat a Ràdio Marianao (Fundació Marianao), Oxfam Intermón i l’Institut d’Educació Continua de la UPF. Actualment és Tinenta d’alcaldia de Ciutat Educadora a l’Ajuntament de Sant Boi.

Daniel Martínez Redondo

Candidat número 2

Enginyer Tècnic en Informàtica de Sistemes per la Universitat de Barcelona. Ha treballat com Analista-Programador SAP en règim d’autònom. Ha estat vinculat a diferents moviments de lluita social a la nostra ciutat i actualment és regidor de Districte Marianao i de Noves Formes de Participació Ciutadana a l’Ajuntament de Sant Boi.

Alex Pérez Matías

Candidat número 3

Tècnic Superior en Integració Social i des de fa més de deu anys treballant al sector de la Gent Gran en diferents centres de Barcelona, en l’actualitat al Districte Sants-Montjuic. També és President del Comitè d’Empresa. D’altra banda, és entrenador internacional de voleibol i desenvolupa aquestes funcions com a Director Tècnic del Club Voleibol Sant Adrià.

Carmeta Parés Martínez (independent)

Candidata número 4

Veïna de Vinyets i amant dels animals. Ha treballat com a voluntària i cuidadora al Refugi Municipal d’Animals de Companyia de Sant Boi. Col·labora amb diferents ONGs i associacions en defensa dels drets dels animals com la Fundació Mona (Centre de recuperació de primats). Actualment, està cursant un Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Auxiliar Tècnic de Veterinària.

Manel Mudarra i Montero

Candidat número 5

Tècnic en Desenvolupament de Projectes Mecànics i treballador del sector de les Arts Gràfiques. Representant sindical de la UGT i secretari del comitè d’empresa. Fins no fa gaire, ha estat vinculat al món educatiu de la ciutat cosa que li va permetre col·laborar en projectes educatius, culturals i socials. Ara, estretament relacionat amb la U.E. Santboiana.

Aida Oliver Anglès

Candidata número 6

Llicenciada en Ciències Polítiques per la UB i especialitzada en l’àmbit de la salut pública (Màster, UPF). Ha desenvolupat la seva tasca professional en diversos àmbits, on destaquen el seu pas pel tercer sector local, i per la Diputació de Barcelona. Actualment, treballa en la gestió de projectes de recerca en serveis de salut.

Marc Massoni Bravo

Candidat número 7

Estudiant de Sociologia a la UB. Treballa a la secció administrativa de la Renda Garantida de Ciutadania en el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. Sensibilitzat amb els drets humans, ha estat voluntari en l’organització del festival Música Sense Fronteres, ha participat amb el col·lectiu VIO (Voluntaris Independents Organitzats) i cooperant amb l’ONG Rivas-Sahel.

Laura Jiménez Fernández

Candidata número 8

Tècnica superior en documentació sanitària. Ha participat en associacions contra el càncer i col·laboradora de protectores i ONGs com Ayuda en Acción, UNICEF i WWF. Actualment estudia el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances per l’IOC i el Grau d’Enginyeria electrònica industrial i automàtica, a la UPC.

Manolo Caro Expósito

Candidat número 9

Actualment és treballador de manteniment a l’aeroport de Barcelona, Sindicalista de CCOO, president del comitè d’empresa d’AENA. Electricista de professió, anteriorment va treballar com a monitor en projectes de garantia social per a joves. Col·labora amb diferents ONGs relacionades amb les persones refugiades i ha participat en diverses caravanes d’ajuda humanitària a Tindouf (Algèria) i el 2016 a Idomeni (Grècia).

Carme Alcalde i Casalta

Candidata número 10

Santboiana arrelada a la ciutat des de fa 40 anys, amb el cor en la UES de rugbi. Implicada activament en diferents processos participatius, Consells de barri i sectorials, lligada estretament a la Cooperació especialment a l’Associació d’Amistat San Miguelito-Sant Boi. D’ideologia Psuquera i membre de la Direcció Nacional de Catalunya en Comú.

Carlos Cambrón Murillo

Candidat número 11

Graduat en Dret, Màster en Dret empresarial per la UAB i Màster en Compliance per l’ICAB. Ha treballat en el servei jurídic del Síndic de Greuges de Cornellà, principalment, vetllant pel dret a l’habitatge. També ha treballat en l’àmbit privat mercantil, donant suport en matèria de compliment normatiu empresarial, amb especial dedicació al blanqueig de capital. Actualment està preparant-se per a l’accés a l’exercici de l’advocacia i és membre del grup de treball de PYME i Compliance penal de l’ICAB.

Maria Roda Moruno

Candidata número 12

És periodista i orgullosa santboiana que vol una ciutat més justa, oberta i feminista. Ha treballat a ONGs com Sonrisas de Bombay o Metges Sense Fronteres, i actualment és la responsable de comunicació de la Unión Romaní des d’on defensa la lluita del poble gitano. Li interessa la cooperació internacional i el canvi climàtic perquè per ella ‘els reptes globals comencen a nivell local’.

Israel Gordón López (Independent)

Candidat número 13

El coneixereu per alguna de les seves facetes: l’educativa o per la seva feina en mitjans de comunicació, especialment el radiofònic. Tot i que no té experiència prèvia a la política, sempre ha treballat per a les persones i per això creu que Sant Boi en Comú és l’opció ideològica que millor el representa.

Maria José Rodríguez Blázquez

Candidata número 14

Llicenciada en Psicologia per la UB. Ha treballat com a responsable de programes d’educació i ocupació per a joves a diferents administracions públiques (ajuntaments i Diputació de Barcelona). Va ser Regidora de Cooperació, Solidaritat i Pau a l’Ajuntament de Sant Boi (2007-2011) i actualment col·labora com a voluntària en la Fundació el Llindar que treballa per l’educació i la inserció de joves.

Daniel Ramírez Ríos

Candidat número 15

Nascut a Camps Blancs i descendents de migrants republicans andalusos. És un gran defensor de la multiculturalitat i l’internacionalisme com a fórmula de fraternitat entre els pobles. Activista antifeixista des de jove, membre d’ACNUR i militant ecosocialista. Enamorat de l’entorn natural i corredor de muntanya.

Carmen Izquierdo Álvarez

Candidata número 16

Professora de secundària, treballa per una educació pública de qualitat, gratuïta, laica i inclusiva, on la diversitat generi reflexió i pensament. El seu lema: l’educació és un pilar fonamental de la societat; un alumne que aprèn a pensar per si mateix construeix una societat més justa i igualitària.

Toni Jiménez Larrosa

Candidat número 17

Músic, cantant i compositor santboià. Compromès amb la seva ciutat, ha participat a molts esdeveniments per posar en valor la cultura i el talent local. També ha portat el nom de Sant Boi més enllà de la nostra ciutat sent guanyador de diversos premis. Això compaginat amb la seva feina com a Tècnic en Documentació Sanitària a l’Hospital Clínic de Barcelona.

Juli Vélez Santos

Candidata número 18

Veïna del barri de Marianao, feminista i ferma defensora dels drets laborals. La seva tasca com a representant de les treballadores de la desapareguda empresa tèxtil UNYL de Sant Boi, va constituir la seva escola política i sindical. Compromesa també amb un món més habitable i respectuós amb els drets humans, col·laboradora amb diferents entitats i ONGs com Greenpeace, Metges sense Fronteres o Ayuda en Acción.

José Rangel León

Candidat número 19

Veí del barri de Ciutat Cooperativa, ha estat i és un destacat defensor de les lluites veïnals del seu barri. Des dels inicis fins a l’actualitat, vinculat a l’associació de veïns amb diferents càrrecs de responsabilitat i membre de la Cooperativa de Viviendas. També està lligat al teixit associatiu del barri encapçalant el projecte de la Peña Barcelonista de Ciutat Cooperativa.

Ángeles Samper Labarta

Candidata número 20

Veïna de Sant Boi, va estudiar 1r Grau d’FP i Auxiliar d’Infermeria. Ha desenvolupat la seva vida laboral durant 39 anys al món sanitari: a l’Hospital de Bellvitge i als CAP Montclar i Camps Blancs. Actualment jubilada, és una persona molt vinculada al món social. Ha exercit de voluntària a Caritas i la Fundació Marianao, en alfabetització de persones migrants, i actualment coordina un grup de teatre aficionat

Ángel Ezquerra Palacio

Candidat número 21

Veí i activista del barri Marianao, va cursar 2º grau d’FP i iniciats estudis de Graduat Social i Ciències Empresarials. Ara jubilat, durant els seus 45 anys de vida laboral va assumir diferents responsabilitats de comandament intermedi a una multinacional. Ha estat voluntari durant 10 anys a la Fundació Marianao, orientant a joves amb problemàtica d’integració social.

Elisabeth García Rodríguez

Candidata número 22

Diplomada en Infermeria i educadora de persones amb discapacitat, sent orgull d’haver cursat l’EGB a una escola del CEPEC i de la seva vinculació amb el PSUC i CCOO des de ben jove. Ha estat col·laboradora a la Fundació Marianao i a l’AMPA de l’Escola i l’Institut Marianao. Actualment implicada amb l’Associació de Veïns del Poblet Marianao.

Ligia Torres Rodríguez

Candidata número 23

Nascuda a Nicaragua fugint de guerres, dictadors i a la recerca d’un futur millor, s’estableix a Sant Boi el gener de 1979. Pionera de la migració centreamericana, defensora del medi ambient i sòcia col·laboradora d’Amnistia Internacional, Metges Sense Fronteres, ACNUR… Forma la seva família sota els valors del respecte, esforç i solidaritat. Treballa, des de fa 23 anys, a diferents càrrecs d’una empresa municipal.

Jordi Saborit Pascual

Candidat número 24

Nascut a Sant Boi, va ser del PSUC i d’ICV. Treballa en control de qualitat a la construcció i actualment és membre de CCOO i de l’Amical de Mauthausen. Llicenciat en Història per la UB, ha col·laborat en la recuperació de la memòria històrica del nostre país.

Pepe Saavedra López

Candidat número 25

Nascut a Barcelona. Llicenciat en Medicina per la U. de Barcelona. Especialista en A. Digestiu, va exercir a l’Hospital de Sant Boi i al Parc Sanitari de Sant Joan de Déu. Graduat en Història per la Universitat de Barcelona. Militant del PSUC i ICV. Va ser Tinent d’alcalde de Medi Ambient a l’Ajuntament de Sant Boi (1999-2007). Actualment està jubilat.

Noelia García Gómez

Suplent 1

És Tècnica Superior en Documentació Sanitària i entrenadora de voleibol. Des de ben petita dedicada al món de l’esport competint en diferents categories, sigui com a jugadora o com a entrenadora. Actualment treballa com a oficial 1ra d’administrativa i com a entrenadora de voleibol.

Honorio Bernardo Muñoz

Suplent 2

Històric lluitador pels drets socials, va néixer l’any 1934. Treballador de la SEAT, al llarg de la seva vida ha estat vinculat al sindicalisme de la mà de CCOO i militant del PSUC. En l’actualitat està jubilat i continua el seu activisme en defensa de les classes populars i millora de la seva ciutat.

María Matías Ramón (Independent)

Suplent 3

Diplomada en Magisteri per l’Escola Universitària de Melilla. Ha treballat en diferents escoles del Baix Llobregat, Vallés i Barcelona, participant dels cursos de formació que la Generalitat ofereix cada any. En l’actualitat, treballa a l’escola Montbaig de Camps Blancs, a Sant Boi de Llobregat, en la qual ha passat els darrers 10 anys.

Rafael Doña Sánchez

Suplent 4

Veí del barri de Marianao, ha estat vinculat als moviments veïnals contribuint a l’aixecament i creixement del barri després del franquisme. Treballador de la SEAT, actualment jubilat, continua formant part del món del sindicalisme amb CCOO. També participa amb entitats lligades a promoure la cultura andalusa.

Marta Martínez Redondo

Suplent 5

Veïna de Sant Boi, treballa en el món sanitari. És fisioterapeuta, osteòpata i llevadora, amb graus adquirits a l’Escola Universitària Gimbernat, L’Escola d’Osteopatia de Barcelona i la Universitat de Barcelona. En l’actualitat exerceix com a llevadora a l’Hospital de Sant Boi i com a osteòpata. El treball de cura i atenció a les persones en l’àmbit professional el trasllada també al projecte polític compartit.