Vídeo de la
nostra candidata

Qui som?

Formació d’esquerres i catalanista que lluita per la transformació social des d’una visió municipalista. || La defensa de la gent comuna i dels seus drets i llibertats com a prioritat. || La sostenibilitat com element transversal. || La república com a model per a un Estat radicalment democràtic. || La llibertat, igualtat i fraternitat com a valors

Què hem fet a Sant Boi?

1

El premi a Sant Boi com la ciutat més sostenible de l’estat és un reconeixement a l’aposta per un sistema nou de recollida de residus, l’eficiència energètica i la preservació del seu entorn agrari, forestal i fluvial.

2

Més de 30 actuacions de renovació i millora en espais de jocs, tant a l’espai públic, com als patis de les escoles, molts d’ells dissenyats amb la participació dels nens i nenes que en faran ús.

3

Prop de 9 milions d’euros en actuacions de reurbanització i millora de la qualitat i accessibilitat de l’espai públic per fer de Sant Boi, una ciutat per a les persones.

4

Més de 7.000 persones en situació de vulnerabilitat ateses cada any (garantia alimentària, habitatge, pobresa energètica, dependència…).

5

Defensem el dret a l’habitatge: mobilitzant l’habitatge buit mitjançant sancions a entitats bancàries i altres persones jurídiques, ampliant la borsa de pisos de lloguer social i oferint ajuts pel pagament del lloguer o de l’IBI.

6

Remunicipalització de les 3 Escoles Bressol Municipals (etapa 0-3), on hem destinat més d’1 milió d’euros.

7

Més de 4.500 persones s’han beneficiat de diversos programes de millora de l’ocupabilitat, moltes de elles joves i dones majors de 45 anys.

8

Més d’1 milió d’euros en projectes socials i actuacions sobre l’espai públic proposades i valorades per la ciutadania en el marc del Pressupost Participatiu.

9

Sant Boi, municipi feminista: aprovació del III Pla d’Igualtat de Sant Boi i del Protocol contra les violències masclistes a les festes.

Segueix tota l’actualitat

  • ALBA MARTINEZ VELEZ – PORTAVEU DE SANT BOI EN COMÚ El Pla de Govern 2019-2023 proposa «promoure una oferta de formació postobligatòria inclusiva alineada amb els sectors econòmics estratègics de la ciutat i les necessitats reals del mercat de treball». Un objectiu a llarg termini......

  • CARLOS CAMBRÓN– JURISTA   L’agenda política mundial ha sigut objecte d’alteracions per la invasió de Rússia a Ucraïna en mans del règim ultranacionalista i autoritari de Putin. Tot i això, existeixen conflictes bèl·lics d’ocupació sense resoldre (com el d’Israel i Palestina), i que els governs......

  • DANIEL MARTÍNEZ REDONDO – REGIDOR DE SANT BOI EN COMÚ   Encetem un nou curs polític ple de reptes. Un curs especial que finalitzarà amb les eleccions municipals, però del qual encara queden moltes accions que farem des del govern de la ciutat en els......