Vídeo de la
nostra candidata

Qui som?

Formació d’esquerres i catalanista que lluita per la transformació social des d’una visió municipalista. || La defensa de la gent comuna i dels seus drets i llibertats com a prioritat. || La sostenibilitat com element transversal. || La república com a model per a un Estat radicalment democràtic. || La llibertat, igualtat i fraternitat com a valors

Què hem fet a Sant Boi?

1

El premi a Sant Boi com la ciutat més sostenible de l’estat és un reconeixement a l’aposta per un sistema nou de recollida de residus, l’eficiència energètica i la preservació del seu entorn agrari, forestal i fluvial.

2

Més de 30 actuacions de renovació i millora en espais de jocs, tant a l’espai públic, com als patis de les escoles, molts d’ells dissenyats amb la participació dels nens i nenes que en faran ús.

3

Prop de 9 milions d’euros en actuacions de reurbanització i millora de la qualitat i accessibilitat de l’espai públic per fer de Sant Boi, una ciutat per a les persones.

4

Més de 7.000 persones en situació de vulnerabilitat ateses cada any (garantia alimentària, habitatge, pobresa energètica, dependència…).

5

Defensem el dret a l’habitatge: mobilitzant l’habitatge buit mitjançant sancions a entitats bancàries i altres persones jurídiques, ampliant la borsa de pisos de lloguer social i oferint ajuts pel pagament del lloguer o de l’IBI.

6

Remunicipalització de les 3 Escoles Bressol Municipals (etapa 0-3), on hem destinat més d’1 milió d’euros.

7

Més de 4.500 persones s’han beneficiat de diversos programes de millora de l’ocupabilitat, moltes de elles joves i dones majors de 45 anys.

8

Més d’1 milió d’euros en projectes socials i actuacions sobre l’espai públic proposades i valorades per la ciutadania en el marc del Pressupost Participatiu.

9

Sant Boi, municipi feminista: aprovació del III Pla d’Igualtat de Sant Boi i del Protocol contra les violències masclistes a les festes.

Segueix tota l’actualitat

  • ALBA MARTINEZ VELEZ – PORTAVEU DE SANT BOI EN COMÚ Iniciàvem camí el 2019 amb un pacte de govern compromès amb les persones i el planeta i, poc després, va arribar una pandèmia mundial a la qual vàrem fer front sense perdre de vista els......

  • DANIEL MARTÍNEZ REDONDO – REGIDOR DE SANT BOI EN COMÚ La mobilitat és un dels reptes més importants que tenim a les nostres ciutats, però sovint pot generar conflictes que responen a les necessitats diverses del conjunt de la població. En aquest sentit, no es......

  • ALBA MARTINEZ VELEZ – PORTAVEU DE SANT BOI EN COMÚ El passat 25 de gener, el Ple municipal aprovava per unanimitat el nou Pla Director de Cooperació al Desenvolupament 2023-2030; una unanimitat que vull agrair als grups polítics així com a les entitats i ONG,......