Sant Boi en Comú aprova la seva candidatura per a les municipals.

Una cinquantena de persones presents han aprovat per unanimitat la candidatura municipal, encapçalada per Alba Martínez, formada per 30 persones
representatives de diferents barris, àmbits de ciutat i lluites socials.
“La llista que avui presentem ha estat ideada des d’una mirada oberta i inclou persones de procedències molt diverses: persones joves, persones amb experiència, persones amb bagatge polític i persones que mai han militat a cap partit”, ha explicat Alba Martínez abans de començar a anomenar els noms de les persones. Martínez també ha agraït “la generositat de les persones que han fet un pas endavant i han volgut empènyer des d’algun lloc d’aquesta llista per sumar i guanyar Sant Boi”.

La candidatura de Sant Boi en Comú haurà de ser el motor fins a les eleccions del 26 de maig i, sempre amb el municipalisme com a base i posant les persones i el planeta al centre, haurà d’aportar propostes davant els grans reptes de futur de la ciutat.

“Creiem que la llista aconsegueix un equilibri perfecte entre l’àmplia trajectòria de lluita que representen algunes persones i la força i rebel·lia que representen les més joves; totes ens deixarem la pell per fer de Sant Boi una ciutat més innovadora, cohesionada i sostenible”, destaca la cap de llista Alba Martínez.

Aquí podeu veure la llista de les persones que conformen la candidatura de Sant Boi en Comú