Sant Boi en Comú present a la Diada de Sant Jordi

La formació local de Catalunya en Comú ha compartit amb veïns i veïnes de la ciutat aquest aparador de llibres i roses.

El passat dimarts, 23 d’abril, els carrers de Sant Boi es van vestir amb llibres i roses per celebrar la Diada de Sant Jordi i Sant Boi en Comú va ser-hi present amb la seva carpa a la Rambla Rafael Casanova.

Els recents escollits candidats i candidates dels comuns de Sant Boi, van aprofitar aquell espai de relació per poder parlar amb veïns i veïnes de la ciutat. “Sortir al carrer i compartir espais informals de trobada sempre és un bon moment que ens permet escoltar i intercanviar opinions i propostes de millora per a la nostra ciutat”, comenta el candidat número 2, Daniel Martínez.

Al llarg de la tarda, un gran nombre de persones omplien la Rambla i la Plaça de l’Ajuntament per gaudir dels llibres i les roses, però també de les activitats culturals que van tenir lloc al llarg de tot el dia. La candidata a l’alcaldia, Alba Martínez, va remarcar la importància de la cultura com a motor per avançar com a ciutat, “Sant Boi és una ciutat viva, una ciutat on la cultura local té un pes fonamental i és en esdeveniments com aquests on es reivindica i visibilitza el talent i la cultura local”.

Malgrat l’inici plujós del dia, la jornada va finalitzar, un any més, amb molta participació, consolidant així una festa que és una tradició a Sant Boi.