El PSC de Sant Boi i Sant Boi en Comú presenten un acord de govern per al mandat 2019-2023

El que ambdues formacions polítiques han anomenat “Acord de govern per les persones i el planeta” es fonamenta en les coincidències programàtiques i la voluntat de col·laboració i de suma de mirades dins el govern municipal.

 

En les darreres eleccions municipals del 26 de maig, els santboians i santboianes van reconèixer majoritàriament la tasca de govern efectuada pel PSC Sant Boi i Iniciativa per Catalunya Verds -actualment dins Sant Boi en Comú-, al llarg del mandat 2015-2019. Una bona mostra d’això és que la suma dels resultats d’ambdues formacions polítiques representa més del 50% dels vots emesos pels santboians i santboianes.

L’“Acord de govern per les persones i el planeta” recull aquest mandat de la ciutadania i posa les bases que permetran consolidar l’aposta per un Sant Boi més sostenible, saludable i compromès amb l’Agenda 2030 de Nacions Unides i els seus Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Fruit de la coincidència programàtica, l’acord ja apunta alguns dels reptes d’aquest mandat com, per exemple, seguir posant les persones en el centre de les polítiques de l’ajuntament, consolidar el lideratge de Sant Boi com a ciutat sostenible i la seva contribució en la lluita global contra el canvi climàtic, i l’establiment i consolidació d’aliances que facin avançar la ciutat amb el diàleg permanent amb la ciutadania com a eix vertebrador de l’acció de govern.

Per fer possibles aquests compromisos, les dues forces polítiques es comprometen a impulsar conjuntament un nou cartipàs i elaborar, amb la participació indispensable de la ciutadania, el Pla de Govern per als pròxims 4 anys.

 

[veure document d’acord]