Els membres del grup municipal de Sant Boi en Comú assumeixen les seves responsabilitats de govern

L’Alba Martínez i el Daniel Martínez ja treballen els seus respectius àmbits competencials dins un organigrama que s’estructura en 3 grans àrees d’actuació política

Després que el passat 1 de juliol, el Ple Municipal aprovés aspectes relacionats amb les dedicacions, retribucions i la constitució dels grups municipals i les comissions informatives, entre d’altres, en els dies següents l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, va signar els diferents decrets de delegació de competències del nou govern municipal.

L’organigrama resultant planteja tres grans àrees d’actuació en consonància amb els eixos de treball de l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides: les persones, el planeta i les aliances són els tres vectors dels quals se’n deriven totes les competències. A més de l’Àrea d’Alcaldia que conté polítiques més transversals.

Pel que fa a les àrees de govern que liderarà el grup de Sant Boi en Comú, la regidora i portaveu, Alba Martínez, serà la 4a tinenta d’alcaldia i estarà al capdavant de les polítiques de l’àmbit de Ciutat Educadora. El Daniel Martínez, tindrà responsabilitats en Participació Ciutadana, Associacionisme, Transparència i Bon Govern, responsabilitats que es troben en l’àmbit d’Alcaldia, i Transició Energètica i Hídrica i Tinença Responsable i Benestar dels Animals, competències vinculades a l’àrea del planeta.

«Entrem a formar part d’aquest equip de govern que combina experiència i noves incorporacions, amb l’objectiu de treballar de manera constant i incansable pel Sant Boi que vàrem imaginar al nostre programa electoral: més igualitari, habitable, feminista i radicalment democràtic», comenta la portaveu Alba Martínez.

«Amb les responsabilitats que assumim, tenim un paper clau en les polítiques vinculades a les persones i el planeta, i això ens permetrà incidir de manera directa aportant la visió i la manera de treballar de l’organització que representem», afegeix Dani Martínez.

El grup municipal de Sant Boi en Comú basarà la seva tasca en la presència i el contacte constant amb els veïns i veïnes de la ciutat per poder ajustar el màxim les accions del govern municipal amb les necessitats i els reptes que té la ciutat.