Treballar per Sant Boi

Daniel Martínez Redondo – Regidor de Sant Boi en Comú

 

Comença un nou curs amb noves configuracions de govern als Ajuntaments i a Sant Boi, la voluntat de sumar mirades diverses i crear un govern ampli ens ha permès seguir aportant la nostra visió de ciutat de manera directa. Des de Sant Boi en Comú, ens sentim hereus de l’acció de govern dels anteriors grups municipals d’ICV; avui som la ciutat que som gràcies, també, a la feina feta pels regidors i regidores que ens han precedit.

Així doncs, davant la possibilitat de formar part del govern amb el PSC, a qui agraïm la seva voluntat de suma, la nostra resposta ha estat sí. Sí a un acord que respecta i reconeix la pluralitat. Sí a seguir treballant per una ciutat més sostenible, educadora i democràtica. Tant l’Alba, al capdavant de Ciutat Educadora, com jo mateix, a Participació i Transparència, Tinença Responsable i Benestar dels Animals i Transició Energètica i Hídrica, posarem tots els esforços per portar a terme el nostre programa polític en aquests i molts altres àmbits.

Ha estat una decisió meditada amb persones inscrites i membres de la candidatura de Sant Boi en Comú, però també copsant l’opinió de persones del teixit associatiu i veïns i veïnes de la nostra ciutat. Totes elles valoren positivament la feina feta fins ara i ens encoratgen a seguir treballant amb la dedicació i la responsabilitat que hem demostrat sempre. La nostra decisió i el nostre treball diari respon sempre a la pregunta «com podem ser més útils a la nostra ciutat?». Nosaltres ho tenim clar.

 

Article publicat al Viure Sant Boi de setembre 2019