Sant Boi en Comú en resposta a la sentència del Tribunal Suprem

Davant d’un problema de naturalesa política, sempre hem manifestat la nostra aposta pel diàleg i la solució política. Avui, amb una sentència del judici als líders independentistes que considerem desproporcionada, la solució s’allunya i s’agreuja el conflicte.

Treballar per la llibertat dels condemnats i condemnades des d’amplis espais de consens social i polític a Catalunya i la resta de l’Estat serà un requisit cabdal per poder crear noves oportunitats de diàleg.

Necessitem, més que mai, iniciar un nou cicle que fugi de la confrontació, la sobreactuació i la unilateralitat, i ens permeti assolir grans consensos del conjunt dels catalans i catalanes per trobar solucions polítiques i democràtiques que ens permeti fer avançar Catalunya.