Cuidem-nos

DANIEL MARTÍNEZ REDONDO – REGIDOR DE SANT BOI EN COMÚ

 

Crec que no diré res de nou si asseguro que mai ningú ens havia preparat per fer front a una crisi sanitària d’aquesta magnitud, ni una crisi econòmica i social que ve després. Tot i això, l’esforç i dedicació de moltes persones ens està permetent definir mesures i accions concretes per intentar donar resposta als reptes que aquesta crisi ens planteja; uns reptes que han vingut per quedar-se i que ens dibuixen un nou escenari de futur.

Han estat, i seran, dies d’incerteses i de preocupacions. De gent que ho està passant molt malament, i és aquí on la solidaritat i el compromís per no deixar a ningú enrere juguen un paper fonamental. Ara toca posar tots els esforços a acompanyar a famílies afectades per aquesta pandèmia i a donar suport al comerç local, sector empresarial, cultural i col·lectius que s’han vist especialment afectats per aquesta crisi. Però molt important també, tenir present la vessant emocional, ja que si una cosa ha impactat durant aquests dies a moltes persones, és la pèrdua de gent estimada en situacions que mai hauríem imaginat.

En  nom de Sant Boi en Comú, el nostre agraïment a tots els treballadors i treballadores municipals que durant aquests dies han estat al peu del canó treballant per la nostra ciutat, als companys i companyes regidors de tots els grups municipals, per la seva voluntat d’unitat i, per descomptat, als veïns i veïnes de Sant Boi per atendre, amb responsabilitat, totes les mesures que s’han decretat durant aquestes setmanes i contribuir a cuidar-nos i protegir-nos mútuament.

Molta força i molt d’escalf.

 

Article publicat al Viure Sant Boi de maig 2020