Un pacte per avançar

DANIEL MARTÍNEZ REDONDO – REGIDOR DE SANT BOI EN COMÚ

 

Al Ple Municipal del juliol, vam aprovar per unanimitat l’impuls d’un pacte de ciutat que donés resposta a la crisi sanitària i econòmica que estem vivint a causa de la COVID-19. Ara, i després de moltes sessions de treball intern amb tots els grups municipals, el pacte comença a caminar amb la constitució del que serà el grup promotor que té com a missió impulsar i desenvolupar el pacte. Un grup plural i representatiu, format per agents socials i econòmics, entitats i representants de la comunitat acadèmica i científica. Aprofitem per donar les gràcies a totes les persones que formen part d’aquest grup, per la seva predisposició i voluntat de col·laboració.

A Sant Boi, com a tot el territori, l’impacte d’aquesta crisi està provocant que moltes persones es trobin en situacions de veritable dificultat, i aquelles que arrosseguen la crisi del 2008 encara veuen més agreujada la seva situació. Així doncs, és moment de treballar conjuntament per atendre totes les necessitats, i fer-ho conjuntament ens ha de permetre tenir més força i cercar respostes més amplies i encertades. Parem bé les orelles per escoltar molt, posem tots els esforços i recursos per tirar endavant aquest Pacte, i treballem perquè molta gent hi participi i serveixi de veritable salvaguarda dels drets essencials durant els difícils temps que han de venir. Des de Sant Boi en Comú ens hi trobareu amb tota la predisposició i aportant tot el treball i coneixement que l’experiència de govern, però també l’activisme de carrer, ens ha permès adquirir.

 

Article publicat al Viure Sant Boi d’octubre 2020