La regidora per Sant Boi en Comú, Alba Martínez, candidata a la llista d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya

La santboiana ocupa el número 24 de la llista que encapçala Jéssica Albiach.

 

El passat dilluns 28 de desembre, el Consell Nacional de Catalunya en Comú va aprovar la llista definitiva per concórrer a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya, previstes pel pròxim 14 de febrer. En aquesta llista territorialment diversa trobem nou candidats i candidates del Baix Llobregat, amb l’Arnau Funes al capdavant (número 13). Entre elles també trobem l’Alba Martínez, llicenciada en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, companya del Comú local de Sant Boi i cinquena tinenta d’alcaldia de l’àmbit de Ciutat Educadora a l’Ajuntament de Sant Boi.

«Des de Sant Boi i des del Baix Llobregat sabem quins són els problemes reals que han d’afrontar les persones dels nostres barris i ciutats, especialment aquelles que s’han vist impactades per la crisi que la Covid-19 està deixant al seu pas. La campanya pel 14 de febrer ha d’anar d’això», afirma Alba Martínez.

El passat diumenge 13 de desembre, Martínez va acompanyar, juntament amb altres regidors i regidores dels Comuns del Baix Llobregat, la candidata a la Presidència de la Generalitat, Jéssica Albiach, en la seva visita a Sant Feliu de Llobregat per presentar la proposta de la nova Llei de Barris d’En Comú Podem; una bona mostra del que seran les apostes programàtiques de la candidatura, centrades en la millora de les condicions de vida dels ciutadans i ciutadanes i en la promoció d’un nou model productiu basat en la justícia social i climàtica.