El canvi que mereixem

ALBA MARTINEZ VELEZ – PORTAVEU DE SANT BOI EN COMÚ

 

Les del 14 de febrer tornaran a ser unes eleccions excepcionals en molts sentits, també per l’oportunitat de canvi que signifiquen; una ocasió d’or per poder desfer-nos del desgovern que ha regnat en la Generalitat de Catalunya, en mans de Junts per Catalunya i ERC, des de fa massa anys. Una nova finestra que se’ns obre davant nostre i que hem d’aprofitar si volem aconseguir, d’una vegada per totes, un govern a l’altura de les circumstàncies i de les necessitats de la ciutadania.

A la crisi sanitària, social i econòmica que la Covid-19 ha provocat arreu li hem de sumar, en el cas de Catalunya, un govern fragmentat i en conflicte constant que segueix sense entendre que només sortirem d’aquest atzucac reforçant els serveis públics que un dia van retallar. Molts santboians i santboianes ho estan patint i saben que només un futur govern progressista fruit de les eleccions del 14 de febrer serà capaç de revertir les polítiques de l’actual govern fallit que ens deixa a la cua en despesa social, en qualitat de sistema educatiu i al capdavant de les llistes d’espera d’intervencions quirúrgica, per posar només alguns exemples.

La presència de candidats i candidates del Baix Llobregat, entre els quals em trobareu, a la llista d’En Comú Podem ens assegura coneixement i defensa del territori, trajectòria de lluita i una proposta per a Catalunya basada en el diàleg i la defensa dels drets de les persones i les seves necessitats. I també de canvi, del canvi que totes i tots mereixem.