Gràcies a tota la comunitat educativa

ALBA MARTINEZ VELEZ – PORTAVEU DE SANT BOI EN COMÚ

 

El setembre de 2020, pocs dies abans de l’inici del nou curs escolar, a la meva columna del Viure Sant Boi us deia que sabíem que no hi havia res millor que l’escola per garantir la igualtat d’oportunitats i que era per això que des de l’Ajuntament de Sant Boi seguiríem acompanyant la comunitat educativa en aquest nou curs escolar que estava a punt de començar. Després dels 9 mesos d’un curs que difícilment oblidarem, a aquesta voluntat d’acompanyament -que es manté ferma-, li hem d’afegir un agraïment sincer per aquest curs 2020-2021 ple de reptes i objectius compartits.

Gràcies als equips educatius i directius, al personal de neteja, serveis de menjador i consergeria, famílies i AFA i, per descomptat, gràcies a tot l’alumnat per la vostra resiliència i capacitat d’adaptació i transformació constant. Junts i juntes hem aconseguit que les imatges de centres i serveis educatius tancats quedin enrere, que la por inicial als confinaments deixi pas a la responsabilitat compartida i l’escola ha tornat a ser l’espai de descoberta constant del món que ens envolta.

Com diu el vídeo que fa uns dies vàrem publicar des de l’Ajuntament per donar les gràcies a la comunitat educativa santboiana, «ara podem dir que el món de l’educació ha estat clau i exemplar en la tasca comuna per detectar i contenir l’avanç de la Covid-19». Això ha estat gràcies al compromís compartit i a la cada cop més sòlida xarxa que conformen tots els agents que a la nostra ciutat vetllen per una educació de qualitat i en condicions d’equitat.

 

Article publicat al Viure Sant Boi de juliol-agost 2021