Sant Boi En Comú acomiada el curs en la seva última assemblea presencial

La terrassa del Museu va acollir l’última trobada d’inscrits i inscrites de l’organització local.

 

El passat dijous, 22 de juliol, Sant Boi En Comú va fer la seva última assemblea del curs, i ho va fer presencialment a la terrassa del Museu de Sant Boi. En ella, la militància va poder compartir les seves impressions i valoracions en relació amb els últims mesos de treball i planificar els reptes de cara al nou curs.

L’actualitat política local, però també nacional i internacional, va ser centre de debat de la trobada, on van poder compartir opinions amb relació a l’ampliació de l’aeroport, la situació de Cuba o les recents actuacions i polítiques que s’estan implementant a Sant Boi.

La voluntat de l’agrupació dels comuns, és “continuar marcant l’agenda d’esquerres i ecologista a Sant Boi, que posicioni la nostra ciutat com un referent en la lluita contra el canvi climàtic i garant de les polítiques socials”, afirmava a l’assemblea, Alba Martínez, regidora i militant de Sant Boi En Comú.

En tornar de les vacances d’estiu, el curs arrenca amb un intens setembre ple d’activitats, i serà l’inici d’uns mesos on el Grup Municipal de Sant Boi En Comú anirà desplegant diferents accions per donar compte d’aquests 2 últims anys al govern municipal.