Llum verda al nou curs polític dels comuns de Sant Boi

L’executiva local es reuneix a la seva seu després de l’aturada estiuenca.

 

El passat dimecres, 15 de setembre, l’executiva local de Sant Boi En Comú va celebrar la seva primera reunió després de l’aturada per les vacances d’estiu. En aquest espai de la formació ecosocialista santboiana, les persones que formen part de l’executiva s’encarreguen de la direcció i coordinació de l’organització local que, avalades per l’Assemblea, decideixen l’estratègia i acció política de l’agrupació.

«Aquesta primera reunió ens ha servit per començar a preparar les accions dels pròxims mesos i debatre sobre l’actualitat política», comentava un dels seus membres, l’Álex Pérez. I és que el curs a Sant Boi s’inicia amb molta activitat municipal a la qual s’ha de sumar el context polític nacional, on Sant Boi En Comú no queda al marge.

A la reunió, que ha tingut lloc al local de la Rambla Rafael Casanova, l’executiva ha tractat temes com l’aeroport del Prat, la taula de diàleg o l’acció de govern del grup municipal. En les pròximes setmanes tindran lloc «un seguit d’accions que durem a terme com a grup municipal i partit per explicar a la ciutadania que hem fet durant aquests dos anys de mandat», afirmava l’Alba Martínez, regidora a l’Ajuntament i membre de l’executiva.