La Puríssima, també a Sant Boi en Comú

L’agrupació local ha preparat una programació diversa que té com a eix principal la sensibilització al voltant de l’emergència climàtica.

 

S’apropa la Fira de la Puríssima a Sant Boi i, un any més, des de Sant Boi en Comú hem volgut participar activament d’aquest moment de retrobada i dinamisme a la nostra ciutat que enguany compleix la seva 75a edició. Aprofitant la ubicació física de l’espai de Sant Boi en Comú en un dels espais centrals de la Fira, com és la Rambla Rafael Casanova, hem organitzat diferents activitats que tenen com a eix principal la conscienciació al voltant de l’emergència climàtica que estem vivint.

El programa començarà el mateix dilluns 6 de desembre amb un taller familiar a càrrec de l’entitat santboiana, DID Associació, en el qual aprofitarem els recursos de la natura per fabricar el nostre propi ambientador natural. A la tarda, inaugurarem una exposició fotogràfica col·lectiva amb una mostra dels espais naturals que ens envolten i acabarem amb la música del cantautor Miguel Ángel Bueno. La programació seguirà dimarts 7 de desembre a partir de les 18.30 hores, amb la projecció del documental «50º C», i el posterior debat amb Carlos Collazos, un dels seus realitzadors. Aquest documental, produït per SICOM, ens convida a reflexionar i obrir el debat al voltant del canvi climàtic i les amenaces que se’n deriven. La proposta de la CIA Fes-t’ho com vulguis i les seves «Històries del bosc» ens acompanyarà al llarg del matí de dimecres 8 de desembre amb contes que ens parlaran del respecte i l’estima per la natura.

«En un any en el qual esperem retrobar-nos i compartir de nou la nostra festa de la Puríssima, us proposem que l’espai de Sant Boi en Comú a la Rambla Rafael Casanova sigui una parada més per connectar amb la importància de cuidar el nostre planeta per cuidar-nos també nosaltres mateixos», explica Daniel Martínez, membre de Sant Boi en Comú i regidor de Transició Energètica i Hídrica a la nostra ciutat.

Podeu consultar la programació completa aquí.