El personal del PSSJD es torna a concentrar a les portes de l’Hospital de Sant Boi per visibilitzar les seves demandes

El diputat d’En Comú Podem, David Cid, i membres de Sant Boi En Comú presents a la concentració fent suport al personal del PSSJD.

 

Un mes després de la primera concentració a les portes de l’Hospital de Sant Boi, el Comitè d’Empresa del PSSJD ha tornat a convocar avui una nova aturada per fer visible la situació que fa temps que pateixen els i les treballadores. Les seves reivindicacions, que sobretot se centren en l’UCIAS i UMI, passen per “millorar les ràtios de personal de forma urgent i invertir en el principal actiu que són els i les professionals”, segons informa el Comitè en un comunicat. I és que, aquest passat cap de setmana, l’espera per ser atès a les urgències de l’Hospital ha tornat a ser de fins a 24h.

A la concentració on han participat més d’un centenar de persones, s’hi ha sumat el diputat d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya, David Cid, el qual ha manifestat la importància d’apuntalar la Sanitat Pública amb més i millors condicions per als seus treballadors i treballadores. Amb el diputat d’En Comú Podem també han participat diferents membres de Sant Boi En Comú i els regidors del seu Grup Municipal a l’Ajuntament de Sant Boi.

L’Hospital de Sant Boi, que és un servei referent a la Comarca del Baix Llobregat, “necessita més recursos per donar un bon servei a la ciutadania i cal que la direcció del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i, en especial, el Departament de Salut de la Generalitat treballin en aquesta direcció”, afirma Alba Martínez, regidora de Sant Boi En Comú.

Aquesta concentració d’avui vol sumar en el conjunt d’accions reivindicatives que els representants dels treballadors i treballadores han portat a terme en les darreres setmanes i que estan obtenint un important suport ciutadà.