Últim curs polític del mandat

DANIEL MARTÍNEZ REDONDO – REGIDOR DE SANT BOI EN COMÚ

 

Encetem un nou curs polític ple de reptes. Un curs especial que finalitzarà amb les eleccions municipals, però del qual encara queden moltes accions que farem des del govern de la ciutat en els pròxims mesos. Per això, lluny de deixar-nos emportar pel soroll i les interferències típiques dels períodes electorals, des de Sant Boi En Comú continuarem donant resposta al compromís adquirit el 2019. És per això que, des de les nostres responsabilitats, continuem treballant en cadascun dels àmbits.

En l’àmbit de la Transició Energètica i Hídrica seguirem implementant els grans projectes que fan de Sant Boi un municipi compromès en la lluita contra el canvi climàtic. L’eficiència, les renovables i l’acompanyament a la ciutadania ens han d’ajudar a gestionar de la millor manera possible el context internacional de crisi energètica en el que ens trobem. En les responsabilitats de Benestar Animal, continuem treballant dia a dia de la mà de les entitats i en el nostre Refugi Municipal, amb nous convenis de col·laboració, per garantir una vida digna als animals de Sant Boi.

D’altra banda, seguirem aprofundint en la Participació Ciutadana amb una nova edició del Pressupost Participatiu i amb la consolidació d’un model que, durant aquest mandat, ha contribuït a millorar col·lectivament la nostra ciutat. Pel que fa a la Transparència i el Bon Govern, un nou Codi Ètic, en el marc d’un Sistema d’Integritat, serà un instrument de gestió pública orientat a la millora continua del conjunt de l’Ajuntament.

Encetem l’últim curs polític del mandat i no oblidem perquè som aquí.

 

Article publicat al Viure Sant Boi d’octubre 2022