Sant Boi En Comú aprova el reglament de primàries per a l’elecció del cap de llista

El passat 19 de desembre, l’Assemblea Local dels Comuns a Sant Boi va donar llum verda al document que regularà el procés per a l’elecció de la persona que liderarà la candidatura per a les eleccions municipals del 2023.

El document, aprovat per unanimitat, determina el calendari i el procediment que portarà a escollir el primer lloc de la llista. Aquesta persona serà l’encarregada de liderar la candidatura on Sant Boi En Comú concorrerà a les eleccions el maig de l’any vinent.

El reglament estableix el 7 de gener de 2023 com a inici d’aquest procés que conclourà amb la proclamació del o la cap de llista abans que finalitzi el mes.

L’agrupació local encetarà així el compte enrere per les eleccions que, a més de la confecció de la llista, inclourà una campanya de rendició de comptes de les actuacions realitzades en el mandat que finalitza o el procés participat per a l’elaboració del programa electoral del maig de 2023.