Gràcies!

ALBA MARTINEZ VELEZ – PORTAVEU DE SANT BOI EN COMÚ

Iniciàvem camí el 2019 amb un pacte de govern compromès amb les persones i el planeta i, poc després, va arribar una pandèmia mundial a la qual vàrem fer front sense perdre de vista els compromisos adquirits i les propostes del nostre programa electoral.

Ara ha arribat el moment de fer balanç i analitzar els fruits que ha generat la participació de Sant Boi en Comú en el govern de la ciutat. Recuperant el nostre lema de campanya l’any 2019, avui podem dir que aquell “futur que volem» s’ha fet una mica més present. Hem fet compatible l’acompanyament als col·lectius més vulnerables de la nostra ciutat amb l’aposta per les polítiques de Transició Energètica; hem avançat, com mai, en la resolució de grans temes de ciutat com les obres de la variant, el trasllat de la caserna militar o els nous CAP i Biblioteca al barri de Marianao; hem cregut en l’educació i la cultura com a motors de transformació i garantia d’igualtat d’oportunitats; hem donat continuïtat a la transformació urbana a favor dels vianants i d’altres formes de mobilitat sostenible; hem fet de la cooperació i la cultura de pau eixos estratègics, en el plànol internacional, però també per resoldre els conflictes entre veïns i veïnes, a partir de la mediació o la restauració comunitària.

I tant el Daniel Martínez com jo ho hem volgut fer des de la participació, la comunicació oberta i constant amb la ciutadania i les entitats. Sempre a disposició de les persones que fa quatre anys ens acompanyeu i a les quals avui us donem les gràcies.

Article publicat al Viure Sant Boi d’abril 2023