Alba Martínez Vélez

Carta de la candidata

Els carrers del barri Marianao m’han vist créixer, i a la meva escola i el meu institut vaig descobrir els valors de l’amistat i el compromís amb el món en què vivim; és per això que els considero casa meva, el patrimoni de la gent comuna. Les cançons de Víctor Jara i Serrat van acompanyar la meva infantesa i els interminables debats polítics que es produïen a totes les trobades familiars van esdevenir la millor escola política. Les persones que lluitaven des de l’AMPA de la meva escola o les entitats veïnals, de seguida van tornar-se referents polítics en la meva vida. Però han estat les dones de la meva família les veritables inspiradores i transmissores de coneixements i valors que avui en dia segueixen guiant les meves decisions.

En un moment de màxima complexitat política com el que vivim, totes aquestes vivències i persones constitueixen la millor base possible per afrontar el repte d’encapçalar la candidatura de Sant Boi en Comú per a les eleccions municipals amb il·lusió i força. D’altra banda, l’experiència que m’han donat els darrers 8 anys com a regidora d’ICV al govern de la ciutat, m’han permès implementar polítiques basades en l’equitat, la convivència i la solidaritat i conèixer millor Sant Boi i les persones que li donen vida. Per tot això és moment de reforçar l’aposta municipalista i destacar l’important paper que tenen les ciutats mitjanes com Sant Boi en el desenvolupament sostenible d’un món cada cop més desigual.

Per aconseguir-ho, no estaré sola, m’acompanya un equip de 29 persones generoses que treballen incansablement per la defensa del bé comú i els drets de les persones per damunt de qualsevol altra cosa. Ens comprometem a defensar un Sant Boi que combati les desigualtats i tingui cura de la seva gent, un Sant Boi valent que planti cara a aquells que especulen amb la vida de les persones, un Sant Boi més habitable i radicalment democràtic.

Gràcies per donar-me l’oportunitat d’encapçalar aquest camí cap al futur que volem, sense oblidar d´on venim però amb mirada posada allà on volem arribar.

Alba Martínez Vélez

Periodista de professió

Actualment Tinenta d’alcaldia de Ciutat Educadora

@albaMVelez