Diferent context, mateix compromís

ALBA MARTINEZ VELEZ i DANIEL MARTÍNEZ REDONDO, REGIDORA I REGIDOR DE SANT BOI EN COMÚ

 

Ens enganyaríem si diguéssim que aquests dos anys han estat plens de fites assolides. La Covid-19 ens va obligar a replantejar prioritats i polítiques per atendre l’emergència sanitària, social i econòmica i les desigualtats, que s’han vist intensificades. Però malgrat això, i més enllà de les moltes respostes específiques que s’ha donat a la crisi des del govern municipal, hem fet un gran esforç per seguir implementant les accions estratègiques que la nostra ciutat necessita per millorar la vida dels veïns i de les veïnes.

De la mà de la gent, i amb escolta activa, hem treballat per garantir que a Sant Boi totes les polítiques posin al centre les persones: des del disseny dels carrers i de les places per on ens movem fins a l’acompanyament i la garantia de drets en les diferents etapes de la vida. Sense oblidar que la garantia d’oportunitats per a les futures generacions passa per una lluita decidida contra el canvi climàtic i la preservació del nostre entorn natural del qual tant podem gaudir.

Recentment hem publicat una revista d’Equador de Mandat on t’expliquem en què hem estat treballant durant aquests darrers dos anys i els nostres compromisos de futur. Un exercici de transparència i rendiment de comptes cap als santboians i les santboianes que, en l’equador del mandat, creiem que ens identifica i dóna sentit a la pregunta que sempre ens fem: per què som aquí?

Des del Grup Municipal i la militància de Sant Boi En Comú, continuarem treballant per Sant Boi els pròxims dos anys, aportant tot el coneixement que l’activisme de carrer i la gestió de govern ens han permès adquirir, des del convenciment que la nostra ciutat és un gran lloc per viure.